OM keriko

Måste det vara så svårt att få till en hemsida som ser snygg och professionell ut?

Vi ställde oss den frågan för över 20 år sedan. Sedan den gång har vi levererat mängder av hemsidor till vår målgrupp: privatpersoner, ensamföretagare, småföretag och föreningar.

Vi kostar inte mycket, vi suger inte musten ur er ekonomi och använder verktyg som gör att det är lätt för er själva att administrera. Och skulle inte det vara något ni har tid med så kan ni fokusera på er verksamhet och låta Keriko WebDesign ta hand om allt via ett billigt Webmasteravtal.Du vet väl att 60-70% av surfande numera sker från mobiler? Din hemsida skall därför inte enbart se bra ut på en stor skärm men skall både se snygg ut och vara funktionell på en mobil.

Alla våra hemsidor skapas helt responsiva vilket innebär att innehållet anpassar sig efter storleken på den skärm man surfar ifrån. Det gör att era sidor alltid kommer se exakt ut som ni vill att det skall se ut - oavsett varifrån man kommer till er hemsida.

Se våra priser

Responsiva hemsidor

Osäker vad du vill ha?

Misströsta inte, vi tar ett snack och ser vad vi kommer fram till. Något som ni alltid bör funderara kring är om ni mestadels kommer ha "statisk" eller "dynamisk" information på er hemsida? Med det menar vi  - kommer ni använda hemsidan som ett skyltfönster för ett företag med kontaktinformation? Eller kommer ni kontinuerligt lägga ut nyheter och uppdateringar till er målgrupp?

Det går också hyfsat enkelt att integrera er hemsida med sociala medier om ni istället väljer att kommunicera med er målgrupp den vägen. Är ni mycket intresserade av statistik och rapporter för att skruva på era aktiviter så hjälper vi er med ex.vis Google Analytics.

Efter några samtal så har vi garanterat kommit fram till något bra som vi kan börja bygga på. Ni följer sedan utvecklingen av hemsidan tills den blir klar.

Snabb leveranstid

Vi är självklart beroende av ert stöd kring text och bilder under själva byggandet. Vi rekommenderar starkt att ni ordnar med egna bilder från ert företag/förening där ni själva äger rätten till bilderna. Det ger också en bättre överblick över just er och er verksamhet. Saknar ni bra bilder hjälper vi till med att ta fram generella och professionella bilder (licenskostnad tillkommer).

Då verktyget vi använder är mycket enkelt så är det bara fantasi och en målbild som behövs för att göra jobbet. Antingen har ni en klar målbild eller så föreslår vi något som ni kan ställning till. Ni kommer via vår server löpande se hur arbetet fortskrider. När vi är klara så flyttas den till sitt riktiga "hem" beroende på om ni redan har webbhotell/domän eller inte.

FÖLJ KERIKO

Vi vill gärna komma i kontakt med dig!
Följ oss så du ser vad som är på gång.