Nyheter

Webbshop till Luxury Furniture

I samarbete med Kushtrim Abazi och Luxury Furniture Sweden AB har vi levererat en uppdaterad och modern hemsida till företaget. Luxury Furniture säljer möbler, soffor, matbord, sängar och även skräddarsydda kök där man har köksdesigners som mäter, tar fram 3D-ritning och och ger kunderna prisförslag. De kan även fixa hemkörning och montering.

Hemsidan är byggd hos one.com med deras inbyggda webbshopsfunktion. Via deras kontrollpanel har vi även satt upp önskade betalningsmetoder.
Den är självklart responsiv och optimerad och uppdaterad för Open Graph, SEO (Sökmotorsoptimering), Google Analytics och ReCaptcha.

Luxury Furniture finns i Göteborg på Marieholmsgatan 122 i Göteborg och de har även erbjudande på rabatterade visningsexemplar.
Du kan välja mellan att betala direkt och få varorna fraktade hem eller välja att hämta upp varorna i deras butik och betala vid upphämtning.

Keriko önskar Kushtrim och Luxury Furniture lycka till med nya hemsidan och framtida försäljning.

Keriko WebDesign i Trollhättan levererar professionella hemsidor åt småföretag, föreningar och privatpersoner. Enkelt, flexibelt och snabbt!

 

 

Kakor tänker du? Hallongrottor?
Nej du, endast små digitala kakor för att ge dig bästa upplevelsen och det trevligaste besöket här på hemsidan.